A kupameccs margójára

Kedves Olvasók!

Rég jelentkeztem, sokat dolgoztam, de vége a hajtásnak, úgyhogy ismét ráérek, így megörvendeztetlek titeket egy két új cikkel.

Kezdjük rögtön Németh Zoltán Lajos egyik legújabb cikkével, ahol elmeséli élménybeszámolóját a kupameccsről:

Egyfelől mindenképpen örömteli, hogy családjával együtt megtisztelte szeretett klubját, és kivonszolta magát végre egy focimeccsre, így kéne mindenkinek tennie. Megtapasztalhatta, hogy nem rágta le a kezét a szkenner. Nem köpködték, nem inzultálták, bejött, megnézte a gyermekeivel a meccset, jól szórakozott, aztán hazament. Jöjjön minél többször, tegyétek minél többen, akkor lesz újra jó hangulat, ha mindenki követi a példáját, és rájön végre, hogy a Csapat az első, és minden más személyes sértettség huszadrangú kell hogy legyen.
Az külön öröm, hogy bentről végre ő is megtapasztalhatta, hogy nincs felhazudva a nézőszám.

Másfelől viszont a kisördög azt mondatja velem, hogy mennyire hiteles ez a figura? A bojkott fő támogatója, azt mondja ő, és vele együtt szerkesztőtársai, hogy aki bemegy, az Kubatovnak asszisztál, és áruló. Erre ő bejön és szórakozik.

Bojkottáló szurkolótársaim! Hagyjátok az egészet a francba. C-közepesek bejárnak meccsre a C-be, SZSZJN tagok a VIP-ben tűnnek fel néha. Bent vannak a meccsen, és közben bentről kiabálják nektek ki, hogy tartsatok ki, ne gyertek be. Hagyjátok őket játszadozni, és legyen újra egység a szurkolók között. Bent a stadionban, az a közös otthonunk, ott van a közös szerelmünk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s