Az alapító unokája szerint is hazudnak.

Kedves olvasó!

Most nem fognám hosszúra az írást, csak megosztanám veletek dr. Springer Miklós, az alapító unokájának véleményét. Az eredeti közleményt a c-s hazudozókkal kapcsolatban IDE kattintva tudjátok elolvasni.

Amikor már szeretett klubunk alapítójának unokája szerint is hazudnak, és károsak a Ferencvárosra nézve, ahogy a szemükbe mondta a baráti kör gyűlésen (ő ilyen ember, nagy tömeg előtt is a szemébe mondja az embernek a véleményét, nem jópofizik aztán sunyiba leírja egy dózsás oldalon), akkor nem kéne elgondolkodniuk Németh Zoltán Lajoséknak, hogy nem jó úton járnak?

Álljon hát itt  a közleményük, változtatás nélkül:

Alulírottak, az FTC Baráti Kör elnöke  és főtitkára elhatárolódunk az interneten elérhető “ckozep.hu”, úgynevezett ferencvárosi szurkolói oldal szerkesztőségétől és az említett domain név alatt található tartalmaktól.

Az oldalon 2016. október 5-én megjelent cikk, amelyet „Szerkesztőség” néven publikáltak szerzőik, s amely a „Nyíri Zoltán zsarolja a Baráti Kör vezetőit?” címet viseli, egyértelműen valótlanságokat tartalmaz. A Baráti Körre vonatkozó szubjektív megállapításokkal nem kívánunk foglalkozni, azonban az írásban szereplő egy bekezdést szeretnénk jelen közleménnyel is határozottan cáfolni.

A “ckozep.hu” beszámol egy találkozóról, amelyen „Szerkesztőség” állítása szerint (idézet szó szerint):

Ezen a találkozón Hélisz és Springer urak szájából elhangzott: Nyíri Zoltán zsarolja őket, az ő nyomására nem akarják a szabályszerűen jelentkezőket beengedni,az ő nyomására kellett megváltoztatni a belépési szabályokat a közgyűlésen, ő terjeszt hazugságokat rólunk és a többi szurkolóról. Azt mondták, ha nem azt teszik, amit Nyíri kér, úgy Nyíri azzal zsarolja őket, hogy menniük kell a Népligetből, az FTC vezetése megszakít minden kapcsolatot az FTC Baráti Körrel.”

A valóság ezzel szemben az, hogy az említett találkozón az FTC alapítójának unokája, egyben a Baráti Kör elnöke, az FTC elnökségi tagja, dr. Springer Miklós és a Baráti Kör egyik alapító tagja, jelenlegi főtitkára, Hélisz József szájából nem hangzottak el ilyen állítások.

Az FTC Baráti Kör a Ferencvárosi Torna Clubtól függetlenül működő szervezet, amelynek működésébe a klub vezetői nem szólnak bele, a döntéseket a Baráti Kör illetékes testületei és tagjai önállóan hozzák meg. A Baráti Kör alapszabályban is rögzített céljai változatlanok, igyekszik erkölcsi és egyéb támogatást nyújtani az FTC-nek, továbbá gondoskodik a klub hagyományainak, értékeinek megőrzéséről, ápolásáról.

A “ckozep.hu” oldalon a jövőben megjelenő írások hazugságaival, rágalmaival és támadásaival nem kívánunk foglalkozni.

Budapest, 2016. 10. 17.

dr. Springer Miklós                     Hélisz József

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s