Emelkedett a színvonal a baráti körben!

Kedves Olvasó!

Németh Zoltán Lajos egy örömhírről számolt be nemrég szennyoldalán. Tudniillik, hogy kizárták őt a baráti körből. Igaz, hogy ezt a hírt már két hete lehet tudni, de Lajos most érezte úgy, hogy a nagyérdemű elé tárja ezt a tényt.

Egy egész jól felépített rágalomhadjárattal készítette elő a terepet ennek a hírnek. Nem hiába, a politikus véna benne van a szervezetében. Kezdve az állítólagos Nyíri zsarolástól egészen a mai balaganjoe videóig. Tudatosan, lépésről lépésre építette fel, míg a mai nap robbantotta a bombát: Őt szegény ártatlan báránykát, a Fradiért tenni akaró szurkolót kizárták a baráti körből. (Abból a baráti körből, akiket ő és csapata csak trottyos vén duplapaníros rántotthúszabáló szarosoknak nevez).

Most tényleg nem fognám hosszúra az írást, ezért csak pár mondattal foglalkozom.

Az egyik ami jól példázza a jellemét Németh Zoltán Lajosnak:
“Nem baráti kör tagként kritizálom és kritizáljuk a klubot, hanem…”

Tehát mesélőnk úgy gondolja, hogy ha kritizál, akkor nem baráti kör tag. Ha be akar jutni a rendes tagságba, akkor épp baráti kör tag. Csak ez nem így működik. Vagy baráti kör tag vagy, vagy nem. Ez olyan, mint ha megcsalnád a nejed, és az lenne a kifogás, hogy nem férjként csaltad meg, mert épp akkor nem érezted magad férjnek.

A másik pedig, ami szerintem nagyon egyszerűvé teszi a helyzetet:

A baráti kör alapszabályában (amit Lajos elfogadott belépéskor) az alábbi található:
Az alapszabály IV. fejezetének 3. pontjában a Tag kötelezettségei között szerepel, hogy mindenkor és mindenütt olyan magatartás tanusítása elvárható, mely alkalmas az FTC és a baráti kör jó hírének és népszerűsítésének megóvására illetőleg növelésére.

Szerintem még a legelvetemültebb c-közép olvasók, de akár még a legostobább szerkesztők sem mondhatják azt, hogy a c-közép az FTC és a baráti kör jóhírének megóvásáért illetve növeléséért bármilyen lépést is tett volna, sőt.

Az alapszabály ezen pontját vizsgálva Németh Zoltán Lajos kizárása teljesen jogos volt, véleményem szerint az egyetlen, amit fel lehet róni a baráti körnek, hogy túl későn tették meg. Bár Lajos sok vizet nem kavart, nem jelent meg túl sokszor a baráti körön, de én örülök, hogy már nem tartozunk egy körbe Lajossal.

Remélem a többi c-közepes szerkesztő megy utána.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s