Szakad a c-közép?

Tisztelt Olvasó!

Érdekes hozzászólásra hívta fel a figyelmet egyik olvasóm a c-közép szurkolói portálról.

csigusz

Vajon kire gondolhatott Bólya László? (A könnyebb érthetőség kedvéért, Bólya László álneve a cikkeknél csigusz vagy csiga, vagy bigacsiga, a hozzászólásoknál Lapos Elemér vagy rexter, esetleg rexterke).

Két olyan c-közép szerkesztőt is tudunk, akire illik ez a leírás, bár Dobcsányra és Zarathustrára is erősnek érzem a politikus fattya kifejezést, de ha szerkesztőtársuk ezt használja, akkor el kell fogadnom.

Dobcsány igazi neve ugye Pleskó Attila, akinek az apja Pleskó Pál Attila, volt képviselőtestületi tag, többször volt Fidesz-MDF közös jelölt és önkormányzati képviselő Orosházán.

Zarathustráról már mindenki tudja, hogy az igazi neve Németh Zoltán Lajos. Azt viszont kevesebben, hogy a minden politikust anyázó kisfiú apja Németh Zoltán, aki többször  volt már Kéthely polgármestere, több párt színeiben a Somogy megyei közgyűlés tagja, és kéthelyi önkormányzati képviselő (jelenleg is).  Pártjai a teljesség igénye nélkül: MSZMP, Somogyért egyesület (MSZP), onnan átült a Fideszbe, most pedig éppen “független”.

Persze Bolya akár magára is gondolhatott, hiszen a hírek szerint a drogos párt, a Kender Párt alapítójaként és a drogliberalizáció élharcosaként ő is megfordult már a politikában, ahogy szerkesztőtársa Balagan Joe is büszkén vállalja, hogy Jobbikos és rendszeresen részt vesz a párt rendezvényein.

Természetesen tudjuk, hogy nem magukra gondolt Bólya, csak elszólás volt, hisz a c-közepes politikus fattyú az jó politikus fattyú. Minden más politikus csak a szemét, leszámítva persze a Fradit felszámolni akaró Szilágyit és a többi jobbikost.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s