Baráti körös belépés: Az igazság

Kedves C-közepes “barátainknak” megint sikerült egy nagyot hazudniuk, ezért úgy éreztem ismét klaviatúrát kell ragadnom. Azt el kell ismerni, hogy a srácok fejlődőképesek. A cikkek mostmár „Szerkesztőség” néven születnek, nyilván ennyi hazugságot és rágalmat nehéz már névvel vállalni.

Akkor nézzük mi is az igazság a Baráti körös belépéssel kapcsolatban.

Hogy Nyíri Zoltán kit zsarolt és kit nem, azzal én most nem foglalkoznék. Egyrészt nem voltam ott, másrészt Miki bácsit nem úgy ismerem, mint akit csak úgy zsarolni lehet, mivel is lehetne, harmadrészt majd az operatív igazgató ezt intézi egy újabb polgári per keretén belül, mint tegnap kiderült, mostanában két ilyet is bukott Németh Zoltán Lajos, mint a c-közép főszerkesztője. Tehát papírja van róla, hogy hazudozik. De ezzel foglalkozzanak ők.

Én azokról írok, amit tudok, ahol ott voltam. Baráti kör tag vagyok, és ott voltam a c-közép alakuló ülésén. 2014 novemberében a Pesti Sörcsarnokban tartották az I. Szurkolói találkozójukat, voltunk vagy 15-en.
Itt kész tervként közölték, hogy megszerzik az egyesületi tagságot, mert Kubatovot onnan lehet felelősségre vonni. Eddig egybe is vág azzal, amit Németh Zoltán Lajos leírt a cikkében. Azt persze kifelejti, hogy hozzátették: belülről kell szétrohasztani a jelenlegi rendszert, és a klubot. Úgy beszéltek a vezetőségről, a Baráti Körről és a klubról is, mint valami mosogatórongyról. Kimondott céljuk volt a vezetőség elzavarása, a klubnál és a Baráti Körnél is, bármit hazudik is most Lajos, a sörcsarnokban ezt mondták. Vajon csoda-e, hogy egy ilyen társaságot nem láttak szívesen az általuk csak “dupla paníros, hugyos öregeknek” hívottak?

Nézzük a baráti körös tevékenységüket. Az egyetlen baráti kör előtt elhangzott ötletük az volt, hogy a Derbi előtt hívjuk meg a dózsás baráti kört egy vacsorára. (Valahogy már akkor is vonzódtak a Dózsához, nem hiába lettek Dózsa Közép.) És ennyi. Már a vacsorára se jöttek el. Semmilyen vérfrissítésről, tagtoborzásról nem volt szó még ekkor.
Állítólag ők többször szorgalmazták a tábornak, hogy lépjenek be a baráti körbe. Komolyan. Van bárki ezen a világon, aki elhiszi a C-közepes fiúknak, hogy nem azért akartak hirtelen beléptetni többszáz embert a baráti körbe, hogy ott átvegyék a hatalmat?

Szerintetek mennyire életszerű, hogy Springer Miki bácsi és Hélisz József pont azoknak, akik duplapaníros rántotthúst zabáló vén szarosnak nevezték őket a cikkeikben arról beszél, hogy kik fenyegették meg őket, miközben tudják, hogy azt egyből kiteszik a honlapra? No és, ha így történt volna vajon nem azonnal született volna meg ez a cikk és nem most, amikor Németh Zoltán Lajost ki akarják zárni a Baráti Körből?

Ráadásul volt olyan baráti körös gyűlés, ami után Springer Miki bácsi mindenki előtt a szemükbe mondta, hogy mit gondol róluk, hogy a Fradi károkozóinak és rombolóinak tartja őket, akik politikai szándékok vezetnek, vajon erre is az ott sem lévő Nyíri zsarolása késztette volna? Ugye életszerűtlen. Az biztos, hogy ha rólam mondana ilyet az alapító unokája szégyellném magam, de hát NZL-nek a veszteséges cégben jól jön a Szilágyi-féle apanázs, még talán rántotthúsra is telik belőle, ha dupla panírra nem is.

Persze érzem és értem a mostani pálfordulást. Németh Zoltán Lajos! Miért nem mondod el, hogy a baráti körös fegyelmin mi hangzott el? Miért nem mondod el, hogy azt mondták válassz:

Baráti kör, vagy c-közép főszerkesztőség, mert nem megy, hogy a baráti körben jópofáskodsz, utána meg cikkben vén szarosozod és szarházizod őket? Miért nem mondod, hogy annyi gerinc nem volt benned, hogy ott kiállj a c-középért, és 2 hét gondolkodási időt kértél? Ekkor kezdtél el szerkesztőség névről irogatni, és nem a zarathustra nickedről.

Felháborodtok, hogy volt Blikkesek és autószerelők az elnökségi tagjaink. Biztos, hogy inkább ti lennétek a jók? Németh Zoltán Lajos, te haragszol a Fradira, mert nem tőled vették meg az appkészítést, Bólya László drogfüggő aki blogjában a marihuána legalizálásáért küzd, Pentz Balázs ellen rendőrségi eljárás van lopás miatt, ezért rúgták ki több munkahelyéről is (Extreme Digital, CHS) Tényleg ti vagytok a feddhetetlenek?

És akkor most nézzük a lényeget, amiről a hazug cikketekkel szeretnétek elterelni a figyelmet.

Igazából miért nem sikerült a baráti körös belépési performansz, amit ti szerveztetek? Miattatok.
Mindannyian tudjátok pontosan, hisz el lett mondva baráti körön, be is ismertétek, hogy így van.

Egész egyszerűen az ajánlók (c-közép szerkesztők) évek óta nem fizették a tagdíjat. Eljöttetek, beléptetek, majd nem fizettétek ki az éves 3.000,- Ft-os tagdíjat. Ez az igazság, az összes többi mese.

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha még ennyire se vagytok képesek, akkor mennyire hiteles, amikor többmilliós bevételekről beszéltek a rendes tagság bevezetésével. Bele akartok szólni a klub ügyeibe, hogy fontosnak látszódjatok. Hatalmat akartok, semmi mást.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s