Végszó a mérlegről.

Tisztelt olvasók!

Legutóbbi cikkemmel megint sikerült egy kicsit összezavarni a c-közepes fiúkat, a cikkük alatti kommenteknél újabb bizonyítékát adta Németh Zoltán Lajos, hogy olyan ostoba, hogy ha a hülyeséggel áramot lehetne termelni, le kéne bontanunk Paks-ot.

Amikor egyik kommentelőjük felhívta a figyelmet az újabb hazugságukra, akkor így reagál:

cash_flow_www-kepfeltoltes-hu_

Kedves Zoli. Vagy Lajos. Vagy nemtom melyiket használod.
Ha mérleg szempontból elemzed egy cég piaci beszámolóját, akkor ne keverd oda a Cash Flow-t. (A cash flow szó jelentését szívesen elmagyarázom neked, de addig is használd a google-t.) Szerintem egy újabb jogos kérdés tőlem, hogy amit már megkaptunk, az mégis hogy hiányozhatna? Jelzem, ha az az 1 milliárdos sor a MÉRLEGBEN (nem a cash flowban) átkerül a bevétel oldalra a követelések oldalról, akkor lényegesen jobban fog mutatni.

Egy következő hozzászólásban a szakértőiről tudhatunk meg többet, nem épp irodalmi stílusban.

hulye

Mostmár értjük, hogy a bankválság hogyan történhetett meg. Ahol ilyen kockázati szakértők dolgoznak, oda nincs szükség ellenségekre. A másik szakértő gondolom maga a szerző lehetett, előző cikkemben bemutatott Első Magyar Mobil Bróker Kft. cégét a semmiből építette fel. Igaz, a végeredménye is egy nagy semmi, ez is bizonyítja rátermettségét.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Igen Lajos, ti vagytok a hülyék. És ez biztos.

Ezután az oldalán található egyetlen hozzáértő kommentelőjükkel bocsájtkozott újra vitába, majd amikor Ő ismét felhívta a figyelmét arra, hogy a szakértői három számot nem tudnak összeadni a következőt találta mondani:

kirugas

Még ha el is tekintek attól, hogy a tiédtől eltérő véleményt megint azonnal tiltod az oldaladról, mert kellemetlen, akkor is van érdekes része ennek a hozzászólásnak:

Először is köszönöm, hogy elismerted végre, hogy neked ez a munkád, Sziszi biztos örül is az elvégzett munkádnak. Másrészről nem a hibáról van szó. Arról van szó, hogy amikor felhívják a figyelmet a hibádra, amit a munkád során elkövettél, te ahelyett hogy beismernéd, görcsösen ragaszkodsz a baromságaidhoz, és kapálózva próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, és igyekszel szeretett klubunkat a földbe taposni, megalázni.

Ugye az alapító ülésen is erről beszéltél. Belülről kell elrohasztani a klubot. Szó szerint ezt mondtad, már akkor tudtam, hogy nem akarok veletek sorsközösséget vállalni, pedig egy szimpatikus kezdeményezésnek indultatok. Jobban mondva az elején még nem lehetett látni a celofántól a szart, mert szépen volt csomagolva.

Reklámok

Végszó a mérlegről.” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Azert az is erdekes, hogy Zarathustra nyomatja a kiralyi tobbest folyamatosan, azt a latszatot keltve, mintha egy valodi szurkoloi kozosseg szamos tagja szerkesztene a ckozep.hu-t/tajekoztatna a szinfalak moge be nem lato nagyerdemut, mikozben a posztok tulnyomo tobbsege (legalabb 58%-a) az o kizarolagos agyszulemenye. Az is erdekes, hogy a ckozep-es arcok allitolag a szabadidejukben, munka mellett osztjak nekunk a szemelyes csalodasaikat, ehhez kepest a posztok majdnem fele (az altalanos) munkaidoben szuletett. Lehet, hogy egyesek foallasban uzik a cekozepesdit?

    Egy kis statisztikai kitekintes a ckozep.hu majdnem egyszemelyes hadseregenek enyhen foallas jellegu mukodesere:
    Itt a teljes adatsor, lehet ellenorizni a szamokat:
    https://www.pastefs.com/pid/6541

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s